duminică, 24 octombrie 2010

Firma de termoficare din Onesti a pornit centralele de cartier

SC Termon CT SA, firma de termoficare din Onesti, a pornit, zilele acestea, centralele de cartier din oras, dupa ce s-a semnat un nou contract pentru furnizarea gazului metan, cu societatea E.On Gaz Tirgu Mures, pentru care s-a platit si un avans de 500.000 de lei (5 miliarde de lei vechi). Conform conducerii Termon, onestenii racordati la sistemul centralizat vor primi, in mod gradat, apa calda si caldura, pina luni, data de la care se va sista furnizarea energiei termice pentru cei care au datorii mari si pentru cei care solicita aceste utilitati doar de la 1 noiembrie. “Practic, noi facem probele la cald, pina luni, dupa ce am facut si probele la rece”, ne-a spus Cornel Stefanescu, administratorul unic al Termon. (George MARTIN)


http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/10/22/firma-de-termoficare-din-onesti-a-pornit-centralele-de-cartier.html






5 comentarii:

Sisteme de copiat spunea...

Ati fi interesat de un schimb de link cu site-ul nostru? Astept un raspuns pe adresa de email lasata in semnatura. Va multumesc anticipat.

copiat la examen spunea...

Buna ziua. V-ar interesa un schimb de link cu magazinul nostru online? V-am fi recunoscatori si va multumim anticipat. Ne puteti gasi pe adresa de email admin[at]copiatexamen.ro unde [at] este @.

O zi buna in continuare.

Unknown spunea...

dasasd

Dhara spunea...

Tot timpul vom primi actualizările și ghidurile seriale turcesti subtitrate in romana. Fiecare corp va fi acum entuziasmat și îi va plăcea să urmărească despre seriale subtitrat online pe click sud.

Nutu Roxana spunea...

Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei mai bine de 6 luni, toată speranța s-a pierdut. M-am gândit că nu-mi voi mai vedea niciodată soțul pentru că m-a blocat pe toate rețelele de socializare pe care le puteam folosi pentru a-l contacta. Acest lucru m-a lăsat trist și zdrobit până când am cunoscut-o pe Dr. Ellen. I-am explicat totul și mi-a promis că totul va fi bine în 3 zile. I-am urmat instrucțiunile și după ce vrăjile au fost făcute spre surprinderea mea, soțul meu m-a sunat și mi-a cerut iertare. Acum soțul meu s-a întors acasă și mă tratează foarte bine și acum trăim fericiți împreună, contactați-l pentru ajutor:
*dacă vrei să te reîntâlnești cu cei dragi.
*daca vrei sa ramai insarcinata.
*dacă vrei să vindeci vreo boală.
*dacă vrei o putere spirituală.
*Dacă doriți să opriți avortul.
E-mail: ellenspellcaster@gmail.com {+2349074881619}